School of New Hopes -->SZEREPJÁTÉK!
Menü

Üdvözlünk az oldalon, kedves Látogató! Nézz körül, ha pedig kedvet kaptál, csatlakozz bátran! Mindenkit szeretettel várunk!


FIGYELEM!

A szerepjáték története saját kitaláció. A képekre a Google képkeresője segítségével bukkantunk rá, más oldalakról származnak, minden jog az eredeti tulajdonosokat illeti!

A főoldal-on olvashatjátok a frissítéseket, híreket. Ha csak ezért jöttél, itt a hirdetőkönyv, ha játékos vagy, és kérésed, ötleted van, véleményezni szeretnél, a vendégkönybe írj. Ha a játékra vagy kíváncsi, olvasd el a leírást, majd nézd meg az itteni lakosokat. Ha mindennel kész vagy, irány a játék!

A chatre az általános szabályok vonatkoznak: nincs hirdetés, cserét kérhetsz, nyugodtan írjatok ide, senki nem harapja majd le a fejeteket.

 

Cserék

Cserét a chatben vagy a vendégkönyvben kérhetsz, és nagy eséllyel ki is kerülsz. Korlátlan hely!

rosenberg-rpg.gp | kaylasecond.gp|
darkclouds-rpg.gp | hunter-re-born.gp|
sakura-ec.gp | cruel-island-rpg.gp |
nia-underworld.gphorse.riding-rpg.gp |
mercyfalls.gp |

 

 
Szavazás
részletek a főoldalon
Szeretnénk-e zenét a karaktereinkhez?

igen
nem
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
css

Kódok innen:

 

Frankie

 
Vándorok
Indulás: 2009-10-30
 
Karaktertípusok

Az alábbiakban olvashatsz leírást a karaktertípusokról, a választás csak rajtad áll, milyen karaktert igényelsz!

A NÉP LESZÁRMAZOTTAI

Másnéven az iskola diákjai. Múltjukról részletesen a történet menüpontban olvashatsz! Ők vagy félig, vagy teljes egészében magukban hordozzák őseik örökségét, ám van különbség. Akinek csak az egyik szülője tartozik a néphez, ők csak valamelyik elemet, a tüzet, a vizet, a földet, vagy a levegőt képesek irányítani, képességet nem örökölnek, csak nagyon ritkán, ezerből, ha egy gyermek. Akiknek viszont mindkét szülője leszármazott, az erős géneknek köszönhetően valamilyen különleges képességgel is rendelkeznek, ami bármi lehet! Ezt a te kreativitásod és fantáziád szabja meg, ám érdemes körülnézni a karakterek között, hogy olyan képességet már ne válassz lehetőleg, ami már másnak van! Mindkét esetben hozzájuk tartozik egy állati én avagy segítőállat is, melyet diákok esetében mindenképp a szerkesztők választanak hozzá, amikor berakjuk majd az igénylésed! Kapcsolatuk annyiban különbözik, hogy a különleges képességgel rendelkezők gondolatban kommunikálni is tudnak velük, akárcsak, ha gondolatban beszélgetnél valakivel, ugyanúgy, emberi módon, ezt a játékban ~ jelekkel érzékeltessétek, ha beszélnek egymással! Ezen kívül egymás érzéseit is érzékelik, akárcsak az emlékeiket. Az elemeket irányítók csak ez utóbbira képesek. A diák állati énével az iskolába érkezésekor találkozik, valahol az iskola területén, akárhol felbukkanhat, ezt kérjük ne felejtsd el az első körödben megemlíteni, hiszen a köztük lejátszódó találkozást fontos megörökíteni!
Képességeik uralására és megfelelő használatára mentorok tanítják a diákokat, akik időseb leszármazottak, az igényléskor az adatlapon láthatod, melyik mentoroknál hány hely van jelenleg, mindegyikük maximum öt diákkal foglalkozik egyszerre, a listából te választod ki, kihez kerüljön karaktered.
A diákok 14, 15 évesen kerülhetnek be az iskolába, tehát gimnáziumot végeznek itt adottságaik kiaknázása mellett, és 20 éves korukig maradnak itt, ami azt jelenti, hogy az iskola elvégzése után még kapnak plusz időt, hogy adottságaikkal is tudjanak még megfelelően foglalkozni. Miután végeztek, maradhatnak önkéntesnek, vagy mentornak, de persze bele is vethetik magukat a nagyvilágba, mint akármely más átlag ember. Tanulmányaik alatt természetesen lakhatást biztosít az iskola, három személyes szobákban, fiúk és lányok külön. Szünetekre hazamehetnek, de nem kötelező, maradhatnak is, illetve minden hétvégén mentori és önkéntesi felügyelettel ellátogathatnak a közeli városba egyfajta kimenőként.

MENTOROK

Ők azok, akik a diákokat tanítják. No nem történelemre, matematikára, vagy hasonlóra, hanem a nép történelmére, ősi nyelvére és természetesen az adottságaik használatára. Elemirányítók és képességgel is rendelkezők egyaránt lehetnek, a lényeg, hogy ők már idősebb leszármazottak, akik vagy már maguk is az iskolában tanultak, vagy pedig még a szülőföldjükön nevelkedtek, ez rajtad áll, ám a korukat befolyásolja, így kérünk, figyelj a részletekre. Az állati énüket ebben az esetben te választod, próbáljatok meg kreatívak lenni és ne csak sűrűn előforduló állatfajokat felhasználni, hiszen annyi van! Lehet több karakternek ugyanabból a fajból származó állati éne, de azért próbáljuk meg kerülni! Minden mentor öt diákkal foglalkozhat egyszerre. Ha mentorod van, érdemes figyelni, kik tartoznak hozzád a diákok közül és nyugodtan ki lehet játszani, amikor órákat ad nekik! Csoportos eventeket is szervezünk a diák-mentor kapcsolatok erősítése érdekében.

TANÁROK

Ők minden esetben egyszerű emberek, de beavatottak. Fontos, hogy kezelni tudják ezt a helyzetet és hűségesek legyenek az iskolához is, tehát fecsegni tilos! Ők azok, akik a diákok alap oktatásáról gondoskodnak és teljesen átlagos tantárgyakat tanítanak nekik. Az osztályok felosztása egy gimnáziumban megszokott, kor szerint, ahogy a tanmenet is. Minden tantárgyból két tanár lehet, így, ha tanárt igényelsz, előtte érdemes szétnézni a karakterek között, mi foglalt már. Mindenki mással egyetemben ők is saját szobát kapnak az iskolában.

ÖNKÉNTESEK

Egyaránt lehetnek egyszerű emberek, vagy leszármazottak is. Feladatuk, hogy vagy felkutassák a leendő diákokat, vagy pedig már az ittenieknek segítsenek. Egyfajta lelki tanácsadók is ők, akik pontosan ismerik az egész helyzetet, minden területen igyekeznek egyengetni a diákok útját, ahol csak tudják. Ők is az iskolában laknak, akárcsak a diákok és a mentorok, kivéve, ha éppen diákokat kutatnak fel, így felügyelni tudják a történéseket. Ha egyszerű ember önkéntesben gondolkodsz, fontos, hogy ezt a feladatot csak olyan személy vállalhatja, aki hallgat is az itt történtekről, erről az igazgatónő személyesen gondoskodik, így csak felelősségteljes karaktereknek ajánlott! Leszármazottak közül sok már végzett tanuló tér vissza akár ebbe a munkakörbe, nemcsak mentornak.

EGYÉB DOLGOZÓK

Minden olyan karakter, akit eddig kihagytunk, takarító, könyvtáros, szakács, a kreativitásod szabja meg. Egyszerű ember és leszármazott egyaránt lehet, ez is csak rajtad áll. A többi karakterhez hasonlóan saját szobát is kapnak az iskolában, és tényleg megbecsülik az itt dolgozók munkáját, ha lelkiismeretesen végzik azt.

Ha bármi további kérdésed volna a karakterekkel kapcsolatban, chatben szívesen várjuk és segítünk! Jó karakteralkotást!

 

Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg