School of New Hopes -->SZEREPJÁTÉK!
Menü

Üdvözlünk az oldalon, kedves Látogató! Nézz körül, ha pedig kedvet kaptál, csatlakozz bátran! Mindenkit szeretettel várunk!


FIGYELEM!

A szerepjáték története saját kitaláció. A képekre a Google képkeresője segítségével bukkantunk rá, más oldalakról származnak, minden jog az eredeti tulajdonosokat illeti!

A főoldal-on olvashatjátok a frissítéseket, híreket. Ha csak ezért jöttél, itt a hirdetőkönyv, ha játékos vagy, és kérésed, ötleted van, véleményezni szeretnél, a vendégkönybe írj. Ha a játékra vagy kíváncsi, olvasd el a leírást, majd nézd meg az itteni lakosokat. Ha mindennel kész vagy, irány a játék!

A chatre az általános szabályok vonatkoznak: nincs hirdetés, cserét kérhetsz, nyugodtan írjatok ide, senki nem harapja majd le a fejeteket.

 

Cserék

Cserét a chatben vagy a vendégkönyvben kérhetsz, és nagy eséllyel ki is kerülsz. Korlátlan hely!

rosenberg-rpg.gp | kaylasecond.gp|
darkclouds-rpg.gp | hunter-re-born.gp|
sakura-ec.gp | cruel-island-rpg.gp |
nia-underworld.gphorse.riding-rpg.gp |
mercyfalls.gp |

 

 
Szavazás
részletek a főoldalon
Szeretnénk-e zenét a karaktereinkhez?

igen
nem
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
css

Kódok innen:

 

Frankie

 
Vándorok
Indulás: 2009-10-30
 
Karaktert kérek!
[3-1]

2018.06.26. 17:04 Idézet
https://www.mafab.hu/static/profiles/2014p/293/00/43452_45.jpg

2018.02.26. 22:45 Idézet

Neve: Milla Jørgensen

Neme: lány

Születési helye és ideje: 2001. november 14. Norvégia, Bergen

Képessége: Csak akkor tudja használni, ha megérint valakit. Amikor hozzáér valakihez, annak az embernek az érzelmei, már nincsenek fedve előtte. Nem érez mindent, ugyanis nem gyakorolta soha, viszont néha képes rá, hogy egy érintés alkalmával megérezze, ki mit érez.

Melyik elem felett van uralma?: Víz

Karakter külső jellemzése: Első ránézésre könnyű megállapítani, hogy nem egy tipikus napsütötte hely lakosa volt. Norvégiában nőtt fel, a szülei norvégok, ő pedig pontosan az anyja kinézetét örökölte, ami nem különbözik sokban az ország lakosságánakábrázolásától. Hófehér bőr, nagy szinte jég kék szemek, formás viszont annál világosabb ajkak és szőke haj. Persze nem természetesen olyan világosak a fürtjei, amilyenre rendszeresen festi, azonban nem támogatja a megszokottat, szeret új színeket kipróbálni. Olykor nagyon világos majdhogynem fehér színekben pompázik a vállig érő hajkorona, olykor pedig visszatér az eredeti hajszínéhez hasonló szőkés árnyalathoz. Nehezen tud dönteni, melyiket is szereti jobban, de a szíve talán a fehérebb, világosabb szín felé húzza. Mint említettem már, az ajkai nagyon világosak, sokszor olyan, mintha nem is lenne semmilyen rózsaszínes színük, mintha órákat állt volna a mínusz 20 fokban, ezt viszont egyáltalán nem szereti, és igyekszik eltakarni. Ezt pedig különböző színű, erős rúzsokkal teszi, mondván: valamilyen színt muszáj adni, ennek a fehér arcnak. És milyen igaza van! Remek összképet alkotnak a sötét ajkai a világos hajával és bőrével, akárcsak egy porcelánbaba. Nem kifejezetten magas, 172 cm ami inkább átlagosnak mondható. Viszont nagyon vékony testalkatú, ami nem abból adódik, hogy nem eszik rendesen, egyszerűen csak ilyen alkata van, amivel ő egyébként teljesen ki is van békülve.

Karakter belső jellemzése: Sok mindent el lehet mondani róla, de azt nem, hogy kiszámítható vagy esetleg nyugodt személyiség lenne. Képes egyik pillanatról a másikra, teljesen váratlanul megváltozni és ez hatással van a hangulatára és a viselkedésére is. Ez legfőképp annak tudható be, hogy nem igazán tudja elrejteni az érzelmeit, akármilyen helyzetben is legyen, akárhol. Hogyha esetleg dühös lesz valami miatt, vagy szomorú, azt pillanatok alatt észre lehet venni rajta, ami egyébként elég ironikus, az ő képességét tekintve. Sokat igyekezett, hogy ez ne így legyen nála, hisz ezáltal valamilyen szempontból egy nyitott könyv rögtön, akárki számára, pedig mindenki gondolhatja, nem az az ember legfőbb vágya, hogy bárki láthassa rajta, hogyha éppen őt valami rosszul érinti. Persze ez teljesen összefügg azzal is, hogy szinte képtelen hazudni pedig azt is próbálta már, de sok felesleges igyekezés után be kellett látnia, neki ez nem megy. Ha hazudik az stresszt vált ki, amit persze képtelen elrejteni. Emellett viszont, nem egy igazán nyílt ember, mert hiába látja valaki, hogy éppen dühös vagy szomorú, esetleg kétségbeesett a kiváltó okot igazán nehéz megtudakolni tőle majdhogynem lehetetlen. Persze ő is képes a normális kommunikálásra, barátságok kötésére csupán több idő kell számára ezekhez a dolgokhoz. Nem egyszer hallotta már, hogy külseje és belseje tökéletesen illik egymáshoz. Mindkettő a hideg, jeges és rideg szavakkal jellemezhető. Elég akár egy pillantást vetnie valaki felé, ha éppen azt akarja közölni vele, hogy „még egy szó és halott vagy” nagy valószínűséggel, meg fogja érteni az illető. Nem igazán társaságkedvelő, persze nem szeret egyedül lenni és elvonulni egy sarokba félreértés ne essék, azonban jobban preferálja a személyesebb összejöveteleket, esetleg programokat. A nyüzsgés és hangzavar nem vonzza annyira, túlságosan zavarja a fülét. Amikor viszont a barátaival van, esetleg olyan emberekkel, akiket egy kicsit is kedvel, képes igazán feloldódni és megmutatni, hogy valahol mélyen benne is vannak kedves gondolatok és nem csak a harag tud felszínre törni.

Előtörténete: A szülei mindketten a nép leszármazottjai, akik nem igazán különös módon találták meg egymást, ugyanis Bergenben, ahol ő is élt nem egy olyan család van, mint ők. Sokan vándoroltak még a nép szétszéledésénél, minél messzebbi helyekre, olyan lakóövezetet keresni, ahol esélyesnek látták a túlélést. Milla leszármazottjai, néhány másik néphez tartozó személlyel Bergenbe mentek, ahol végül le is telepedtek. Ez nem azt jelenti, hogy Bergent csak leszármazottak lakják, de egy-két család a mai napig található ott, akik ismerik is egymást. Mindig is tudta, hogy milyen nép leszármazottja, ugyanis a szülei nagyon fontosnak tartották, hogy ismerje a történetét és, hogy tudja jól, milyen képességekkel rendelkezik. Sok történetet hallott a szüleitől, amiket kiskora óta mesélnek neki. Az ő szülei, amolyan igazán hagyománytisztelő és követő család, ami persze egy idő után igazán fullasztó tud lenni, hisz ő nem teljesen úgy nőtt fel, hogy ebben él. Ezt a szülei is nagyon jól tudták, de emellett azzal is tisztában voltak, hogy ha ezeket nem tudja, akkor nagyon el lesz evszve a későbbiekben, hogy mégis ki ő. Azonban sosem akarták ők fejleszteni a képességeit, vagy elmondani hogyan teheti azt, esetleg elmagyarázni mit is kellene csinálnia azzal, hisz már születésétől fogva tudták, hogy School of New Hopes-ba fogják íratni a legnagyobb lányukat. Van még egy húga és egy öccse is, ők viszont még nem elég idősek ahhoz, hogy az iskolába járjanak.

Érdeklődési köre: Nincs konkrét hobbija, igazából mindenbe szeret kicsit belekóstolni, de általában nem elég kitartó ahhoz, hogy véghez is vigye ezeket a dolgokat. Próbált már különféle hangszereket, mint a gitár, zongora és még a fuvolát is, de egyik sem ragadta meg annyira, hogy komolyabban foglalkozzon vele. Sportolt is, de az is hasonlóan végződött, rá kellett jönnie, hogy a taekwondo, nem épp az ő sportja. Viszont amiben aránylag egész jól megtalálta magát az a zene, és a dalszövegek világa. Nem igazán énekel, ő inkább csak írja a szövegeket.

Mentora: Eimear Fallon

 

KÉP HELYE (HAGYD ÍGY!)

 

Neve: (HAGYD ÜRESEN!)

Neme: (HAGYD ÜRESEN!)

Kora: (HAGYD ÜRESEN! ŐK ELLENTÉTBEN EMBERI TÁRSUKKAL - HA NEM ÖRÖKLÉTŰ PERSZE - NEM ÖREGSZENEK!)

Faja: (HAGYD ÜRESEN!)

Jelleme: (HAGYD ÜRESEN!)

 

KIJÁTSZÓ

 

Neved: Lia

Elérhetőség: lolyta733@gmail.com

 

Galéria:


2018.01.16. 09:56 Idézet

https://www.youtube.com/watch?v=lM9Vic4BX1o ezt a zenét kérném a karakteremhez.


[3-1]

 

Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg