School of New Hopes -->SZEREPJÁTÉK!
Menü

Üdvözlünk az oldalon, kedves Látogató! Nézz körül, ha pedig kedvet kaptál, csatlakozz bátran! Mindenkit szeretettel várunk!


FIGYELEM!

A szerepjáték története saját kitaláció. A képekre a Google képkeresője segítségével bukkantunk rá, más oldalakról származnak, minden jog az eredeti tulajdonosokat illeti!

A főoldal-on olvashatjátok a frissítéseket, híreket. Ha csak ezért jöttél, itt a hirdetőkönyv, ha játékos vagy, és kérésed, ötleted van, véleményezni szeretnél, a vendégkönybe írj. Ha a játékra vagy kíváncsi, olvasd el a leírást, majd nézd meg az itteni lakosokat. Ha mindennel kész vagy, irány a játék!

A chatre az általános szabályok vonatkoznak: nincs hirdetés, cserét kérhetsz, nyugodtan írjatok ide, senki nem harapja majd le a fejeteket.

 

Cserék

Cserét a chatben vagy a vendégkönyvben kérhetsz, és nagy eséllyel ki is kerülsz. Korlátlan hely!

rosenberg-rpg.gp | kaylasecond.gp|
darkclouds-rpg.gp | hunter-re-born.gp|
sakura-ec.gp | cruel-island-rpg.gp |
nia-underworld.gphorse.riding-rpg.gp |
mercyfalls.gp |

 

 
Szavazás
részletek a főoldalon
Szeretnénk-e zenét a karaktereinkhez?

igen
nem
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
css

Kódok innen:

 

Frankie

 
Vándorok
Indulás: 2009-10-30
 
Szabályzat

ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK, SZABÁLYOK

OLDALHOZ

1. Kérünk benneteket, legyetek kultúráltak, mi is azok vagyunk.
2. Ha kérdés merül fel és a szerkesztők éppen nincsenek jelen amennyiben tudtok, segítsétek egymást, hiszen így mindenkinek könnyebb.
3. Ha kérdés van, ott a chat, vagy a vendégkönyv, tedd fel nyugodtan: kérdezni nem szégyen.
4. Remélem nem kell mondanom, hogy a chatben és a vendégkönyvben ne hirdessetek, a hirdetőkönyv azért van.
5. Ha esetleg nem tudtok jönni chatben, vagy vendégkönyven szóljatok. Ha nem jeleztek karakteretek 1 hónap után törölve lesz.

JÁTÉKHOZ

1. A karaktereitek száma nincs meghatározva, viszont annyit szeretnénk kérni, hogy annyit igényeljetek, amennyivel foglalkozni is tudtok. Ha mégsem, akkor lehet írni, hogy xyt töröltetni szeretném.
2. Kérlek benneteket, hogy tartsátok magatokat a játék előtörténetéhez, tehát mindenképp olvassátok el és az adott karaktertípus korlátain belül maradjatok, annak megfelelően és képességeihez mérten írjatok.
3. Minden szobában 3 diák lakik, tehát a beosztást ennek megfelelően nézzétek. Az igénylés sorrendjében rakjuk oda a karaktereket, persze nemekre elkülönítve. A tanárok, mentorok és önkéntesek külön szobákban laknak.
4. Ha egy mód van rá, ne reklamáljatok légyszi a segítőállat miatt, ami rá lett osztva! Direkt azért találtuk ki, hogy egy kicsit izgalmasabbá tegyük a játékot és ötleteket adjunk nektek. Igyekszünk olyanokat választani, amiket ki tudtok játszani karaktereitek mellett.
5. Ha megnézed a szerepjáték modult annyi furcsaságot találhatsz benne, hogy a helyszínek egyszerű modulok. A leírást felül találod, utána pedig a hozzászólásokat, ahol tudtok játszani. Főképp azért van ez így, hogy biztos ne kérjen ellenőrzőkódot, meg egy kis újítás is.
6. Ha igényeltél, várd meg azt, hogy betegyük a karaktered, mivel így lesz hiteles a dolog. Igyekszünk gyorsan megcsinálni, szóval remélhetőleg nem kell sokat várnotok. Ha mégsem, szólni fogunk, hogy nem tudjuk és akkor engedélyt adhatunk a játékhoz.
7. Készíthetsz névtáblát, de ha nem tudsz, berakhatod karaktered képét a reag elejére - az oldalt kérlek ne húzzátok szét - de az is elég, ha a nevét odaírod. Ilyen téren szabad kezet kaptok. A lényeg, hogy tudjuk, kivel írsz.
8. Az általános jelölések érvényesek. A cselekményt külön nem kell reagban jelölni, a gondolatot ~ jelöli, a párbeszédet pedig -
9. A felnőtt tartalmat, trágár szavak használatát mellőzzük, ha lehetséges, ha valaki nagyon elkerülhetetlennek tartja akkor csillagozza ki, vagy használja az időugrást, azaz pár perccel vagy adott idővel később.
10. Végül ha helyszínt váltotok, akkor a reag alján folyt. köv-vel és a helyszín nevével jelezzétek!
11. Ha játszani szeretnétek, ne féljetek megkérdezni a játékostársaitokat a chaten, vagy akár minket, szívesen kaphatóak vagyunk a játékra, hiszen ezért vagyunk itt. Ne várd meg, hogy más kezdeményezzen, légy bátor és vesd fel nyugodtan!
12. Ötleteket elfogadunk. Ha van, akkor a chatben, vagy a vendégkönyvben leírhatod. Ezután pedig megbeszéljük, mi legyen.
13. Nem szeretnénk, hogy akár lány, akár fiútöbbség alakuljon ki. Ezért kérnénk benneteket, hogy fiú és lány karaktereket vegyesen kérjetek, ha egy mód van rá. Ha esetleg mégis valamelyik nemnél túlsúly lépne fel, a karaktert kérek! menüpontban jelezni fogjuk, és akkor ameddig nem áll ismét egyensúlyba a karakterek száma, csak abból a nemű típusból lehet igényelni, amelyiknél kevesebb karakter van jelenleg.
13+1. Ha kettőnél többen szerepeztek, alakítsatok ki sorrendet, hiszen így lesz érthető és logikus a játék!

Ha további kérdésed van, a chat-ben vagy a vendégkönyvben nyugodtan fordulj a szerkesztőséghez!

Remélem, ez a rövid lista nem tántorított el attól, hogy továbbra is maradj! De a szabályok elkerülhetetlenek, ha egy színvonalas, szilárd szerepes közösséget szeretnénk kialakítani jó társasággal. Érezd jól magad és jó szórakozást kívánunk!

 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!